Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Raport Curtea De Conturi 2016

Raport Curtea De Conturi 2016

A) exercită controlul asupra modului de formare, de administrare şi 133/2016 privind declararea averii și intereselor personale. Raport curtea de conturi pe 2016 erori contabile de 9 5 miliarde euro probleme la cfr sa tarom posta romană si anaf economica net.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Curtea de conturi a descoperit prejudicii de 687,6 milioane de lei în instituțiile publice și entităților deținte de statul român în 2016. Rectificările bugetare operate în anul 2016 a fi trebuit să fie negative, nu pozitive, având în vedere situaţia veniturilor realizate la momentele 'situaţia veniturilor realizate la momentele aprobării actelor normative de rectificare a legii bugetului de stat pe anul 2016, apreciem că ar fi trebuit să impună mai. Ce nu a constatat curtea de conturi ?

Curtea De Conturi A Publicat Raportul De Activitate Ce Nereguli A Depistat La Societatea Națională De Radiocomunicații Sa
vizitati articolul complet aici : https://www.ziuaconstanta.ro/stiri/actualitate/curtea-de-conturi-a-publicat-raportul-de-activitate-ce-nereguli-a-depistat-la-societatea-nationala-de-radiocomunicatii-sa-651990.html
Rapoarte cu privire la cazurile în care curtea de conturi a apreciat că sunt. (4) membrul curții de conturi nu este în drept să participe în activități, inclusiv la audierea rapoartelor. Pe de altă parte, volumul abaterilor financiare a avut un trend crescător, cu 36% mai mare faţă de anul 2016, se menţionează în raport.

Curtea de conturi prezintă anual parlamentului:

Curtea de conturi a romniei. Ședința curții de conturi de examinare a raportului auditului rapoartelor financiare consolidate ale ministerului economiei și infrastructurii încheiate la 31 decembrie 2020. Curtea de conturi a româniei.

Rapoarte întocmite de curtea de conturi, transmise parlamentului și guvernului. Rectificările bugetare operate în anul 2016 a fi trebuit să fie negative, nu pozitive, având în vedere situaţia veniturilor realizate la momentele 'situaţia veniturilor realizate la momentele aprobării actelor normative de rectificare a legii bugetului de stat pe anul 2016, apreciem că ar fi trebuit să impună mai. Curtea de conturi a romniei.

Răspunsul Primăriei La Raportul Curţii De Conturi Sprijinim Evenimente Culturale Majore Precum Tiff Ul Si Ne Dorim Să Putem Face Acest Lucru In Continuare
vizitati articolul complet aici : https://adevarul.ro/locale/cluj-napoca/raspunsul-primariei-raportul-curtii-conturi-sprijinim-evenimente-culturale-majore-precum-tiff-ul-dorim-putem-lucru-continuare-1_5a8d8a34df52022f75d0c0af/index.html
Curtea de conturi prezintă anual parlamentului: Curtea de conturi a romniei. Diminuarea cheltuielilor de investiţii din ultimii ani a afectat infrastructura it a agenţiei naţionale de administrare fiscală (anaf), situaţia actuală fiind critică, se arată în raportul curţii de conturi pe anul 2016.

Combaterea risipei de alimente (34/2016).

Curtea de conturi a republicii moldova, la data de 24 iunie curent, a examinat în cadrul unei ședințe online raportul… președinții curților de conturi din republica moldova și românia, veaceslav untilă și mihai busuioc, au discutat cu premierul pavel filip… Anre contestă raportul curții de conturi, care a semnalat nereguli uriaşe în facturile de energie. Ședința curții de conturi de examinare a raportului auditului rapoartelor financiare consolidate ale ministerului economiei și infrastructurii încheiate la 31 decembrie 2020.

Situația sesizărilor penale adresate organelor de urmărire penală de către curtea de conturi în anul 2019. Atribuțiile curții de conturi curtea de conturi are următoarele atribuții: Anre contestă raportul curții de conturi, care a semnalat nereguli uriaşe în facturile de energie.

Raportul De Follow Up Al Curţii De Conturi Trimis Sri Pe 23 Septembrie 2016
vizitati articolul complet aici : https://ro.scribd.com/document/338863411/Raportul-de-follow-up-al-Cur%C5%A3ii-de-Conturi-trimis-SRI-pe-23-Septembrie-2016
Curtea de conturi a republicii moldova, la data de 24 iunie curent, a examinat în cadrul unei ședințe online raportul… președinții curților de conturi din republica moldova și românia, veaceslav untilă și mihai busuioc, au discutat cu premierul pavel filip… Ședința curții de conturi de examinare a raportului auditului rapoartelor financiare consolidate ale ministerului economiei și infrastructurii încheiate la 31 decembrie 2020. Au fost efectuate plăţi în sumă estimată de 498.000 de lei pentru lucrări de investiţii.

Potrivit unui raport realizat de curtea de conturi, cheltuielile realizate pentru combaterea pandemiei, pana la 30 iunie 2020, de la bugetul de stat, bugetele fata de anul 2016, scrie in raport, volumul abaterilor referitoare la venituri nestabilite, neevidentiate si, pe cale de consecinta, neurmarite si.

Rapoartele curții de conturi sunt puse la dispoziția parlamentului, autorităților și instituțiilor publice și contribuabililor. Raport curtea de conturi pe 2016 erori contabile de 9 5 miliarde euro probleme la cfr sa tarom posta romană si anaf economica net. Curtea de conturi a romniei.

Posting Komentar untuk "Raport Curtea De Conturi 2016"