Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Prajitura Cu Nuca Si Crema De Vanilie

Prajitura Cu Nuca Si Crema De Vanilie

500 ml lapte , cu zaharul si esenta de vanilie se pun pe foc. Preincalzim cuptorul la 180grade c.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Amidonul se amesteca cu zaharul si cele 2 galbenusuri. Astăzi vom face prăjitură cu nucă și cremă de vanilie. In restul de crema punem foile de gelatina.

Prajitura Cu Creme De Cocos Si Vanilie
vizitati articolul complet aici : http://privestesigateste.com/2016/04/prajitura-cu-creme-de-cocos-si-vanilie/
Omogenizăm astfel toată crema de vanilie cu untul bătut spumă. Se lasa la racit apoi se amesteca la untul batut spuma. Am adăugat nuca de cocos rasă și am încorporat ușor cu o spatulă.

Crema o intindem peste bezeaua cu nuci.

Se imparte compozitia in 4 parti egale si se coc foile in tava crema: Pentru crema, se mixeaza galbenusurile cu zaharul si vaniliile, apoi se mixeaza in continuare pe baie de abur, pana ce se ingroasa. Am adăugat nuca de cocos rasă și am încorporat ușor cu o spatulă.

Mixati pana cand obtineti un aluat omogen. Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare, apoi se adauga zaharul pudra si se mixeaza pana crema de vanilie: Preincalzim cuptorul la 180grade c.

Ce Mai Mancam Retete Sanatoase Si Nu Numai Prajitura Cu Nuca Si Crema De Vanilie
vizitati articolul complet aici : https://cemaimancam.ro/prajitura-cu-nuca-si-crema-de-vanilie/
Această rețetă o puteți adapta la mai multe feluri de prăjituri cu foi, exemple bune pot fi următoarele: Crema o intindem peste bezeaua cu nuci. Se adauga nuca de cocos si se incorporeaza cu ajutorul unei palete.

Se imparte compozitia in 4 parti egale si se coc foile in tava crema:

Se asambleaza in felul urmator, se aseaza blatul de cacao, se toarna jumatate din crema, apoi blatul cu nuca si visine. Amidonul se amesteca cu zaharul si cele 2 galbenusuri. Prajitura cu rabarbar si budinca de vanilie.

In restul de crema punem foile de gelatina. Laptele se pune la fiert. Deasupra decoram cu ciocolata razuita si presaram nuca de cocos.

Prajitura Cu Nuca Si Crema Bucataresele Vesele
vizitati articolul complet aici : https://www.bucatareselevesele.ro/retete-culinare/prajituri-si-torturi/prajitura-cu-nuca-si-crema.html
Astăzi vom face prăjitură cu nucă și cremă de vanilie. Preincalzim cuptorul la 180grade c. In restul de crema punem foile de gelatina.

Nucă prăjită și măcinată și ciocolată rasă.

Albusurile le batem spuma cu un pic de sare apoi adaugam zaharul treptat si mixam. 8 oua, 7 linguri zahar, 5 linguri nuca, 6 linguri faina, 1/2 plic praf de copt, praf de sare, 3 galbenusuri, 500 ml lapte, 4 linguri amidon, 5 linguri zahar, semintele de la o pastaie vanilie, 200 ml frisca. Oricum , rezultatul a fost foarte bun, nu am nici un regret.

Posting Komentar untuk "Prajitura Cu Nuca Si Crema De Vanilie"